ponedeljek, 8. junij 2009

Ko me zagrabi

Prejšnji teden je bil nor. V veliko pogledih. V ponedeljek so nam začeli renovirati kopalnico in wc in danes P že beli, da bodo popoldan vse namontirali :)

Je pa to pomenilo, da sem bila ves dan doma. Klara je v torek dobila vročino in tako sva cel dan nadzorovali delavce. V vmesnem času, ko je spala sem pa kvačkala. In tako sta nastali ogrlica in zapestnica za mojo malo. Zdaj pa vse to čaka, da pridem do Celja, da kupim primerne zaključke :S


V petek smo v vrtcu pozabili Matevža :( Ker ga je v sredo in četrtek šel iskat ata, sem bila prepričana, da dogovor velja tudi za petek. Ampak sem preslišala, da ne bo šlo, ker ata po službi leti na snemanje cdja.
Nobenemu ne privoščim groze, ko te ob 16.30 kličejo iz vrtca, da je tvoj otrok še tam. Ok, v 5 minutah sem bila že v vrtcu in sva šla domov. Bom pa od zdaj naprej sigurno 100x preverila, kako in kaj je z dogovori.

Včeraj pa sem čestitkala, malo :) So pa nastale čisto preproste, ampak meni všečne.






No, konec dober, vse dobro :)

5 komentarjev:

  1. Čudovite čestitke tudi kompletek je luškan! Lp, moni

    OdgovoriIzbriši
  2. Kompletek mi je zelo všeč, tako lepa kombinacija perlic, saj so perlice , ane?
    Čestitkice so pa tudi luštne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo!

    Najprej bravo za lušten kompletek, potem pa še en VELIK bravo za voščilnice in slovenske napise na njih. Super!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kompletek je fenomenalen! :)

    Čestitke so tudi lušne :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lep kompletek - čestitke za potrpljenje pri kvačkanju. Čestitke so pa izjemne ampak barvanje teh punčk ni tako preprosto.Ena je lepša od druge pa še punčke so izstrižene, kar tudi ni preprosto. V glavnem - krasni izdelki.

    OdgovoriIzbriši