petek, 1. februar 2013

Vse najboljše

Danes pri nas praznujemo ;) Naš fant je dopolnil 9 let. Spomnim se nedelje pred 9. leti, ko sem ga prvič stisnila k sebi in v bistvu je bilo to včeraj :P Saj vsi vemo, kako čas drvi mimo. Vendar je potovanje z našimi otroki nepozabno in neponovljivo in neprecenljivo.

Zjutraj je našega princa na mizi pričakala voščilnica.




Potem je bilo treba v šolo. In ker v šolo ne nosimo tort, smo nesli papirnato torto. Zgodba s tole torto je nekako taka...
Matevž : Mami, jaz pa letos ne bi nesel stvari kar tako, ampak bi pripravil nekakšne paketke...
Jaz : Ok, bova razmislila. (In je padla ideja o kosu torte, sicer že videno pri Mravljici, pa še kje ;))

Sledilo je preračunavanje in risanje, ker sem potrebovala 20 škatlic v katere je bilo treba spraviti kar smo pripravili. In potem malo po malo so nastajale. In iskrice v očeh so povedale vse in še več :D Ovacije danes zjutaj, ko sem s torto vstopila v razred, pa so samo še potrdile, da je fajn ratalo.


Čeprav je recesija, smo si vseeno privoščili tudi tako pravo torto. Ker smo kremno skutno te dni jedli nekajkrat, je bila tokrat na vrsti nutelina torta ;) Tokrat sem preizkusila nov biskvit, ki se je krasno rezal (hvala Vanja).


VSE NAJBOLJŠE MATEVŽ!




4 komentarji:

  1. Super si tole speljala in verjamem, da so bili Matevž, otroci zelo navdušeni. Mami pa tud, ane?

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse najboljše Matvežu! Kako lepo si mu vse pripravila. Naš je ima deset let in ravno danes pridejo prijatelji na praznovanje...

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse najboljše in prav vse mi je všeč! Lepo si ga presenetila :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse najboljše slavljencu. Torti pa sta zagotovo poželi uspeh. Ne dvomim.

    OdgovoriIzbriši