torek, 28. junij 2011

Pa se razhajamo...

Letos se je Klara po 3. letih poslovila od svoje vzgojiteljice. Saj pomočnica je bila vsako leto druga, ampak vzgojiteljica pa vsa 3 leta ista.
Želela je, da bi za obe vzgojiteljici naredila album ;) K sodelovanju sem povabila tudi ostale metulje in tako je darilo lahko začelo dobivati obliko.

Na prvi stani metulj, ker letos so bili skupina METULJI.

Seveda ne sme manjkati trakec, da se album zaveže.


Ko gledam nazaj, sem vse platnice albumov naredila s travnikom in rožami, soncem in metulji, pikapolonicami... Ja, očitno je to tisto na kar pomislim ob besedi vrtec, otroci ;)


Najprej skupinska slika.


Potem pa še za vsakega otroka 2 strani.Na prvi strani slika z imenom in priimkom, na drugi pa risbica, ki jo je posamezen otrok namenil vzgojiteljici. Tokrat kar obe strani, brez cenzure, ker je tole moja Klara ;)

Drug album identičen, samo v drugi barvi.




Pa še zadnja stran.


Oba albuma s pripadajočima voščilnicama.


Nam je bilo z njima lepo, Klara je v vrtec hodila zelo rada in to je sigurno želja vsakega starša.
V voščilnico sem med drugim zapisala, da upam, da bosta naše otroke ohranili v lepem spominu. Mi smo vsekakor veseli, da smo skupaj hodili del naše vrtčevske poti. V jeseni pa novim zmagam nasproti ;)
Pred nami je še eno leto vrtca, potem bosta pri hiši 2 šolarja. To bo še pestro :P

Da naredim še update - vzgojiteljica zelo vesela darila :)) Pravi, da je album v teh dneh že ničkolikokrat prelistala, tudi skupaj z otroki :) So bili čisto ponosni, ker so se našli v albumu, pa še njihova risbica je shranjena za vedno ;) Vsi, ki album vidijo in ga prelistajo, so tudi navdušeni ;)

In tak odziv je tisto, kar ti da elan za naprej... Ko veš, da je darilo prišlo v prave roke, da je cenjeno, da se je splačalo lotit se tega (pa čeprav) v zadnjem trenutku. In četudi bo za nekaj časa obležalo, bo nekoč spet priklicalo iskrice v oči prejemnice ;) Če ne prej, čez 10 let :P

4 komentarji:

  1. Kot vedno izpod tvojih ustvarjalnih prstov - čudovita albuma!

    OdgovoriIzbriši
  2. Taka prisrčna darila so meni najbolj všeč. In tale metuljčkasta albuma metuljčkov za svoji vzgojiteljici - zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni se zdi tole zelo telo prisrčno in krasno narejeno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita albumčka .... darilci, za veselje in spomin. Super. Lp

    OdgovoriIzbriši