četrtek, 28. oktober 2010

Čarovniška delavnica

Mami (to sem jaz ;)) je obljubila otrokoma čarovniško zabavo. In ta bo seveda nič prej kot v nedeljo. Do takrat pa je še dooooooolgooooooo, pa počitnice so, če odštejemo 2 dni, ko je šla ta ista mami še v službo. Časa torej več kot dovolj, da pripravimo kaj za bolj pristno vzdušje na zabavi.

Smo soglasno odločili, da so najbolj pomembni klobuki. Še dobro, da ima mami doma črn šeleshamer, ker papirnice ga nimajo :S Nič hudega, ena pola je dovolj za dva klobuka.
Najprej smo rezali, lepili in pobleščili vse kar se nam je zdelo potrebno :) Sledilo je čakanje, da se vse posuši. Mala čarovnika sta pridno preverjala ali je že suho.
Oblikovali smo stožec. Bili smo zelo pazljivi, da smo izdelali ravno prav potlačen vrh ;) Seveda nismo pozabili na obroč. Za piko na i oz da se klobuka ločita med sabo smo uporabili trak v modri oz rdeči barvi. Nismo pozabili dodati trak za zavezovanje, da tudi kakšni zelo poskočni čarovnici ali čarovniku klobuk ne uide z glave.
V vmesnem času sta nastali tudi čarovniški paličici, ampak se nista pustili slikati. Sta letali po stanovanju sem in tja in si baje ogledovali kaj vse bo še potrebno okrasiti. Zaenkrat nista še nič pričarali, pa tako sem se veselila njune pomoči...

6 komentarjev:

  1. Super klobuka. Lepo zabavo vam želim (:

    OdgovoriIzbriši
  2. Waw super klobuki,to bo sigurn dobra zabava.:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšna krasna klobuka, to bo zabava. Uživajte!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nora klobuka! Super izgledata, ker sta na vrhu malo zmučkana.
    Želim vam ekstra super fajn abrakadabra zabavo. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. O super klobučka. Tole pa bo čisto prava čarovniška zabavica. Lepo se imejte in kar lepega pričarajte.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau, super klobučka sta nastala. Lepo zabavo vam želim :)

    OdgovoriIzbriši