četrtek, 15. april 2010

Album za...

Pa se je zgodila poroka. Vzela sta se Tina in Marko. V ta namen je nastal naslednji komplet - album in voščilnica, oboje pa je bilo v škatli. Po moji stari navadi sem končala eno uro preden smo šli na poroko...


Nekako sem želela, da se vse skupaj vsaj malo navezuje na vabila, ki sem ju izdelala zanju, torej marjetice, rumena barva in organza trak.



Album je velik 20x20cm, ima 8 listov in nima v notranjosti nobenih dodatkov. Ko bosta dodala slike, bomo skupaj razmislili, če bi še kaj dodajali, zaenkrat jima je všeč tak kot je.


9 komentarjev:

  1. Glede na imena bi lahko tale krasen kompletek dobila midva z možem :-))) Zelo mi je všeč, kako elegantno je vse dodelano in všeč mi je rumena barva.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo, tudi meni je všeč, da je v živahni rumeni barvi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni je rumeno-bela kombinacija enkratna. In srček z marjeticami :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo veseli album s to rumeno. Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  5. tole je pa meni tko leeepooooo darilo :-))))
    zihr sta bla oba vesela :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito darilo si naredila. Srček z marjeticami je noro dober! Še posebej so mi všeč uporabljene ne-klasične barve za poroko.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne vem kje sem sedela, da nisem že prej zasledila tvojega bloga. Izdelke sem že občudovala na otočku, pravkar pa sem ti nehala "sliniti" po blogu. Čisto sem navdušena nad tvojimi umetninami! Še posebej so mi všeč knjigice in albumi. Super!

    In prav tako super, kot vse ostalo, je tudi ta, poročni album. In čestitka. Prav zares lepo in mladoporočenca sta lahko iskreno vesela takšnega darila...

    OdgovoriIzbriši