nedelja, 20. december 2009

Sneg, Božiček, piškoti in nastop

Pa ga je konec... Vikenda namreč. Bilo je pestro in na trenutke smo komaj ujeli sami sebe za rep :)

Prebudili smo se v zasneženo sobotno jutro in vse bi bilo v najlepšem redu, če ne bi bilo treba v Ljubljano. Treba, seveda je bilo treba - Božiček bo prinesel darila in tega enostavno ne smemo spustiti.Smo pa bili eni redkih, ki smo sploh šli na pot z avtom in se podali na še nesplužene ceste. Ja, ob 8h cesta Trbovlje - Ljubljana Zalog še ni bila splužena :( Ko smo se okrog 11h vračali smo pri Ribčih le zagledali oranžno vozilo, ki je plužilo cesto pred nami vse do Litije :)


Popoldan smo se odpravili na sprehod po našem lepo zasneženem mestu. Pod nogami je škripalo, na rokavice smo lovili snežinke in naša angelčka sta pustila svojo podobo v snegu :)Nedelja, na vrsti je bila peka piškotov.Sledilo je krašenje. Tole je naša bira, ki pa je zdajle že ni več, tako da bo treba zelo v kratkem ponoviti.
Popoldan smo preživeli pri mojih starših, ker je mami danes praznovala in nam je pripravila kosilo. Sledil je še čvek in že je bila ura čas.

Zvečer je imela nastop naša plesalka. Ni bil prvi, ampak je pa bil prvi v dvorani in pred nabito polno dvorano. Pa so se najmlajše fantastično izkazale in navdušile vse prisotne.Navdušene ovacije plesalcem, ki so pripravili krasen večer je slišal tudi dedek Mraz in jih presenetil z majhnim darilcem :)

Še malo, še malo pa bo :) Božič namreč...

4 komentarji:

 1. Kako natrpan vikend! Ampak ste uživali vsako minuto, razen mogoče vožnje v Ljubljano, ane.Prav je tako, naj bo veseli december res veseli:):)

  OdgovoriIzbriši
 2. Vam pa se je dogajalo. Svaka čast, da ste se odpravili ven z avtom v tistem snegu, ampak za Božička se je vsekakor splačalo :-) Bravo plesalki za nastop in vsekakor ste spekli čudovite kekse - verjamem, da so tudi zelo dobri. Res ste bili pridni.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja Božička se pa že splača it obiskat, luštno ste se imeli in prav super zaključili z nastopom.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ste se imeli pa fajn. :) Sneg nas je pa res zametel v soboto. :)

  OdgovoriIzbriši