ponedeljek, 7. september 2009

Gremo v vrtec

Pa je konec počitnic. Za naša dva so trajale kar 2 meseca in pol. Pa nam je skoraj zmanjkalo časa za vse, kar smo hoteli početi.

Utrinki prvega dne :)

Letos sta oba na predšolskem delu vrtca. Kot dober veliki brat je najprej pospremil Klaro.

Za Klaro je to drugo leto v vrtcu. Vzgojiteljica je za polovico otrok ostala ista, pomočnica pa bo v prihodnjih dneh prišla nova.


Za Matevža je to zadnje leto v vrtcu, drugo leto bo že PRVOŠOLČEK. Matevževa skupina je dobila čisto nova vzgojiteljico in pomočnika. Prvo poznamo, ker sva k njej hodila na telovadbo. Pomočnik pa je moški in bo sigurno prava izbira za skupino, kjer prevladujejo fantje. Trenutno je še na očetovskem dopustu, ampak ga pričakujejo vsak čas :)


Se je pa s 1.9. spremenilo še nekaj, jaz nisem več doma... Dobila sem super priložnost in sicer delo kot pomočnica učiteljice na oddelku s prilagojenim programom. Letos so v razredu 4 otroci, ki obiskujejo 2. , 3. oz 4. razred. Ko zaključimo s poukom, grem za par uric še v varstvo h prvošolčkom. Definitivno izziv, ki sem ga zelo vesela...

5 komentarjev:

  1. Srečno otrokoma v vrtcu in mamici v službi:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo, mami ima novo službo! Srečno, upam da boš uživala.

    Mala dva se bosta pa itak znašla v vrtcu med prijatelji.

    OdgovoriIzbriši
  3. Srečno vsem in lep začetek novega obdobja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Suuuper, otroka v vrtec, mami pa v šolo :) Upam, da se boš v službi dobro počutila in ti bo delo res v izziv.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem za lepe želje! Ob taki kopici otrok sploh ne gre drugače, kot da uživaš. Izziv je nedvomno velik, ampak se ga lotim vsak dan znova :)

    OdgovoriIzbriši