petek, 29. maj 2009

Otroci in druženje s straši

Včeraj je skupina MUCK, katere del je tudi naša Klara, preživela lušno popoldne v naravi. Pravzaprav je šlo za zadnje letošnje druženje otrok in staršev.
Povabili so nas škratki, ki živijo na naši trim stezi. Moram reči, da so bili otroci zelo pridni, na vsaki postaji so opravili vsaj 1 od obeh vaj. Seveda so bili najbolj zanimivi drogi, bradle in plezala. Da se je na vsakem od teh orodij zvrstil vsak otrok, ki je to želel, je kar trajalo in ena ura je bila okrog, kot bi mignil.




Ker so škratki vedeli, da bodo otroci pridni, so jim za konec pripravili še iskanje zaklada. V ta namen smo jim mi posodili naš zeleni kotiček ob trim stezi, kjer smo se potem vsi, tudi starši, okrepčali s sokom in se posladkali s piškotki iz zaklada. Vsak otrok je dobil tudi medaljo.

Midve s Klaro sva za vsakega otroka pripravili posebne obeske z mucko na eni strani in z imenom vsakega od njih na drugi. Modre obeske so dobili fantje, roza pa punce in obe vzgojiteljici.


5 komentarjev:

  1. zelo ste bili pridni, lepo popoldne :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidim, da ste preživeli eno luštno popoldne.

    Lepo sta se potrudili z izdelavo obeskov. A kroge si s cik cak škarjami rezala? Mama mia, kaj dela.

    OdgovoriIzbriši
  3. Človeku se kar stoži po takšnih lepih dnevih.

    Lepi obeski.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno popoldne je bilo. Smo bili pa vsi zelo veseli, da nam je bilo vreme naklonjeno. Ker v sredo, ki je bila v prvem planu, nam jo je vreme zagodlo.
    Ja, vsi krogci so najprej izrezani s shape cutterjem, pol so pa roza in modri še obrezani s 3 različnimi vzorčastimi škarjami. Ni, blo glih pretirano dela, sem pa muci vseeno sam pentljo pobarvala :)

    OdgovoriIzbriši