nedelja, 22. marec 2009

Albumi, hranilnik in torbica

Ja, dolgo, predolgo že nisem nič objavila. Sem bila že kregana in obljubim, da se bom popravila :) Ampak tako je, če si mami, ki je doma - vsi te nekaj prosijo, ker si itak doma in imaš čas. In taki, ki ne znamo reči NE, NIMAM ČASA, potem res nimamo časa. In letanje po opravkih, postane kar služba, neplačana :(

No, naredila sem nekaj malenkosti, seveda jih nekaj niti nisem poslikala preden so šle od doma, ker sem jih delala zadnji trenutek, pa nič zato.

Za organizatorki srečanja v Litiji, ki se ga nisem udeležila, ker smo bili doma vsi bolani, sem naredila tak mini album. Njunih barv žal nisem in ne poznam, zato sem skombinirala nekaj po mojem okusu.


Vsak album ima na notranji levi strani malo kuverto, ki se odpre in tam je prostor za kakšne mini slikice in komentarje. Na desni pa klasični album s par šivanimi listi.




Takrat sta praznovali še dve otočanki, Jana in Anita in tudi vsaka od njiju je dobila svoj mini album.

Praznovala je tudi Katarina in zanjo je nastal tale hranilnik.







Za našo Ivi, ki si je zaželela nekaj prima rožic, pa sem naredila tako majhno torbico, ker kar tako v roki, pač rožic ne morem prinesti :)

Kartonček za Ribo-ribico je eden izmed tistih, ki ni poslikan. Pa nič zato, kot smo lahko prebrali poročilo njenih obiskovalk, so vsi kartončki skupaj razveselili našo RR.
No, se beremo jutri. Ja, obljubim, moram samo še poslikat, narejeno pa že imam :)

5 komentarjev:

  1. Vse je tako lepo narejeno, doterano, super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Smo že zelo pogrešali tvoje izdelke. :) Ja, saj vem kako je to, ko nikoli ni časa - pa jaz še otrok nimam.

    Super knjigice, hranilnik in torbička. Jaz sem prav posebej ponosna da sem lastnica mini knjigice. Že razmišljam kaj bom dala v njo. Ko bo gotova, jo pokažem. Hvala. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. O kake čudovite stvari si naredila! Super so obdarovanke bile zagotovo vesele! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za album. Že razmišljam kako ga najbolj koristno napolniti :)

    LP; Anita

    OdgovoriIzbriši
  5. Naj se tule zahvalim za moj prečudovit hranilnik. Edina napaka tega hranilnika je, da ni zaplombiran :) :) Ampak vanj že pridno mečemo drobiž.

    OdgovoriIzbriši